Ja też jestem zainteresowany przedłużeniem umowy w Orange. Może ktoś pomoże w znalezieniu i zaproponowaniu mi najkorzystniejszej oferty?
ORANGE !!! Czy ktoś na forum pracuje w ORANGE?
Zwiń
X
-
Powiem tak , zadzwoniłem na infolinie i powiedziałem że chce przedłużyć umowe i żeby ktoś do mnie oddzwonił o określonej godzinie.
Faktycznie godzina wybiła , dzwoni.
Powiem tak - zaproponował mi bardzo dobre warunki (orange) , rabat na telefon (100 zl netto) , darmowy internet na okres umowy , więcej minut + bonus do orange.
Fakt faktem jest to telefon na firme więc tu oferty też są inne.
W salonie dali mi wielkie G do tego drogi telefon i nie chcieli dać więcej minut , przez Internet też szału nie było a przez infolinie wszystko profi załatwione.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
jak ktos potrzebuje kontakt do ery,
to ja sie polecam, przekaze mojej zonie
zeby oddzwonila,
pamietajcie nie wazne jaka siec trzeba sie targowac z konsultantem,
a jak ma sie r-ki ponad 200 netto to prosic odrazu o super oferte albo
o polaczenie z dzialem utrzymania klienta.
co do abonamentow czesto oplaca sie brac dodatkowe oferty uslug niz wypasione abonamenty, taniej to wyjdzie
Komentarz
-
-
odświeżam temat, kto może pomóc w tym roku w orange?ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
vince123 wielki dzięki za ubiegłoroczną ofertę a co myślisz, zebym zadzwonił do tej Pani z Siedlec, której mam pieczątke na umowie?
to tak może na zaś:
interesuje mnie oferta indywidualna, na 12 miesiecy, bez telefonu, dużoooooo minut do wszystkich :szeroki_usmiechASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
dzięki dede_adam spróbuje
PS. Miałeś rację,że różowe lampy były za dopłatą ( rozmawialiśmy w warsztacie u Pawła :wink: )ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
koledzy kto chcę przedłużyć w orange to proszę się kontaktować z kolegą Adrianem http://forum.octaviaclub.pl/profile....wprofile&u=359
musimy uzbierać trochę osób to wtedy ma być fajna oferta
1.mozgiASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
Przedłużenie umów. Warunki uzgadniane w późniejszym terminie indywidualnie.
Zamiast tworzenia listy poproszę informację na PW.
Dzięki....PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Podbijam Temat.
Niestety Era ( T-Mobile) po 8 latach potraktowało mnie jak nowego klienta przy przedłużaniu umowy dlatego też chciałbym zmienić operatora, wybór padł na Orange.
Stąd moje pytanie , czy jakiś konsultant jest zainteresowany zdobyciem nowego klienta ?
Nie jestem Firmą oraz zaznaczam ze chcę przenieść swój stary numer do nowej sieci.
Proszę o kontakt PRIV.Była : Skoda Octavia I '04 1,4 16V 75 KM
Był : Opel Vectra C 1.9 CDTI 150KM
Jest : Seat Cordoba 1.9 TDI 101 KM
Jest: Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KM
Komentarz
-
-
Ja uciekam z Orange (jak tylko skończy mi się umowa) do Playa. Ogólnie problem jest taki, że urywa połączenia, nie można się do mnie dodzwonić (telefon ma zasięg), a osobą dzwoniącym do mnie ukazuje się komunikat "abonent poza zasięgiem sieci" i tak mogą sobie dzwonić ile wlezie. Nie jestem odosobnionym przypadkiem. Kolega ma to samo, mój wujek mam 8 telefon w Orange dla Firm i ma to samo, a pytałem w 2 salonach to mi powiedzieli, że mam zje**** kartę SIM. No dziwne, że nagle w 10 telefonach karty SIM umarły...
ps. nie chce to nikogo zniechęcać ale piszę jak jest.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauJa uciekam z Orange (jak tylko skończy mi się umowa) do Playa. Ogólnie problem jest taki, że urywa połączenia, nie można się do mnie dodzwonić (telefon ma zasięg), a osobą dzwoniącym do mnie ukazuje się komunikat "abonent poza zasięgiem sieci" i tak mogą sobie dzwonić ile wlezie. Nie jestem odosobnionym przypadkiem. Kolega ma to samo, mój wujek mam 8 telefon w Orange dla Firm i ma to samo, a pytałem w 2 salonach to mi powiedzieli, że mam zje**** kartę SIM. No dziwne, że nagle w 10 telefonach karty SIM umarły...
ps. nie chce to nikogo zniechęcać ale piszę jak jest.
Komentarz
-
-
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=45021 dla zainteresowanych kolega plicha jest konsultantem biznesowym :szeroki_usmiech ..i nie najezdzac mi tu na orange bo jestem juz z ta siecia zwiazany jakies 11l i jak narazie zadowolony,pomijajac "male wpadki.".a od plusa to trzymam sie z daleka.ot co. :P
Komentarz
-
-
A mnie Plus olał totalnie ,7 telefonów,klientem jestem od chyba 9 lat ani dnia zwłoki z zapłatą wiele razy prosiliśmy o "coś" bo konkurencja wydzwania, to tylko raz szanowny Plus dał rabat na telefon. wybór padł na pomarańcze czy dobrze to się okaże wg oferty bardzo obniżyli koszty połączeń więc oszczędności będą. A jak ktoś myśli że Plus się zainteresował to jest w błędzie zresztą podejrzewam że za 2 lata podobnie będzie z orange 8) walczy się o nowego klient a stary niech buli.
Komentarz
-
-
Dzięki FanRSMP jak ktoś jest zainteresowany proszę pisać dzwonić. Na pewno się dogadamy.Kamil
Octavia II FL 1,4 TSI 2009 Elegance Liftback
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39711
Fabia I 1,4 16V 2005 Ambiente Combi
Komentarz
-
Komentarz